10 de març de 2020
10.03.2020
Castelló d'Empúries

Castelló organitza una sessió informativa per donar detalls de la preinscripció escolar pel curs 2020-21

Serà aquest dijous 12 de març a les cinc de la tarda

10.03.2020 | 17:42
Castelló organitza una sessió informativa per la preinscripció escolar

El proper dijous 12 de març, a les cinc de la tarda, tindrà lloc a la Capella de Santa Clara, de Castelló d'Empúries, la sessió informativa sobre el procés de preinscripció i matriculació pel curs 2020-21, adreçada especialment a l'alumnat que ha de començar P3 el proper mes de setembre.

La sessió anirà a càrrec de l'equip directiu dels tres centres de primària i la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.

Es facilitarà informació d'interès per a les famílies, com la documentació que cal presentar per a realitzar la preinscripció, la zonificació escolar del nostre municipi, l'oferta de places de cada centre, els dies de portes obertes que s'ofereixen a les escoles, o com sol·licitar cita prèvia per a realitzar la preinscripció als centres, entre d'altres qüestions. S'obrirà també un torn de preguntes per poder aclarir els possibles dubtes als assistents.

Aquesta informació s'ha enviat també per carta ordinària a totes les famílies empadronades al municipi, amb fills/es nascuts/des l'any 2017.

Cal tenir present que el període de presentació de sol·licituds per a la preinscripció als ensenyaments de segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària o Educació Secundària Obligatòria s'ha de realitzar entre el 23 de març i l'1 d'abril (ambdós inclosos), i la intenció d'aquesta sessió informativa és poder donar facilitar a les famílies la realització d'aquest procés amb el màxim d'informació possible.

Per a més informació us podeu adreçar al Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, al telèfon 972 250 165 o enviar un correu electrònic a ensenyament@castello.cat

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent