08 de març de 2020
08.03.2020
Figueres

Multitudinària manifestació a Figueres pel 8 de març

Les activitats amb motiu de la commemoració del 8 de març van tenir lloc durant tot el diumenge a la capital altempordanesa

08.03.2020 | 20:11

El Dia Internacional de la Dona Treballadora va culminar a Figueres amb una multitudinària manifestació, que va omplert els carrers del centre. La marxa l'encapaçalava una pancarta en què es podia llegir: «Autoorganització i Revolta Feminista. 8M. Contra la precarietat i les fronteres».


Les activitats amb motiu de la commemoració del 8 de març es van succeïr durant tot el dia a la capital altempordanesa, amb un vermut musical al migdia a la placeta baixa de la Rambla i els tallers de pancartes. La concentració es va iniciar cap a les set del vespre, amb uns parlaments de l'organització i amb la llegida en veu alta del manifest. A continuació es va iniciar una mobilització per diversos carrers de la ciutat, i amb l'acompanyament de la batukada. La ruta es va acabar a La Cate on, com a altres municipis de la comarca, es va coreografiar la performance «Un violador en el teu camí».

 
{C}

L'Ajuntment de Figueres xifra en "centenars" l'afluència de persones que van participar en la mobilització

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent