El periodista Francesc Cruanyes, exregidor de l'Ajuntament de Figueres, ha fet saltar guspires a partir d'un fil al seu compte de Twitter en què publicita el videoclip del cantant de rap Big Sultan per qüestionar que aparegui al barri de Sant Joan de la ciutat exhibint una pistola. Cruanyes afirma, a través dels seus missatges, que caldria saber si a les autoritats polítiques municipals -al·ludeix explícitament l'alcaldessa i el regidor de Seguretat Ciutadana- els consten els permisos per fer el rodatge en la via pública d'aquest videoclip i si són coneixedores del missatge que llança la cançó "Gan-ga Remix".

Les reaccions a aquests missatges de Twitter no s'han fet esperar. El també exregidor Òscar Vergés ha dit: «Crec que s'està fent un gra massa amb la imatge que transmet aquest vídeo. Agradi o no, aquesta cultura ja forma part de Figueres com els narcocorridos ho són a Mèxic. Seria bona idea dur-los per barraques... la campanya publicitària està pagada».

Guanyem Figueres, amb representació a l'equip de govern quadripartit, ha exposat: «El barri de St. Joan té les problemàtiques que té més enllà dels videoclips que s'hi puguin fer. Potser els governs de la ciutat han estat massa pendents de la "imatge de Figueres" i poc concentrats en afavorir les condicions de vida dels seus habitants». Des d'aquest grup municipal, s'hi ha afegit: «Més enllà de polèmiques estèrils, treballem perquè tots els barris de Figueres, també St. Joan, tinguin tota l'atenció que esperen del seu Ajuntament i la resta d'administracions».

Una de les respostes contundents al fil de Francesc Cruanyes ha estat de part d'un dels polítics al·ludits, el vicealcalde Pere Casellas, que ha dit textualment:

L'alcaldessa, Agnès Lladó, també ha volgut fer la seva aportació a través del seu perfil de Twitter:

Sigui com sigui, Big Sultan ha estat qui més ha sortit guanyant en tot el serial que s'ha muntat arran del seu videoclip, tenint en compte que en només un parell de dies ha sumat prop de 10.000 visualitzacions a Youtube (aquest 7 de març, ja frega les 70.000).