04 de març de 2020
04.03.2020
Figueres

Escoles i instituts verds actuaran per netejar Llançà

A l'acció conjunta comarcal, també s'intercanvien experiències mediambientals entre centres

04.03.2020 | 18:40
Alumnat de la comarca a l'acció conjunta de l'any passat, als Aiguamolls de l'Empordà.

Les escoles Carme Guasch i Darné, La Salle, Cor de Maria, Escolàpies, i els instituts Narcís Monturiol i Cendrassos, de Figueres, juntament amb l'Escola de Llers; i Ramon Muntaner, de Peralada, estan organitzant l'acció mediambiental conjunta d'enguany al municipi de Llançà, que tindrà lloc el 24 d'abril.

Dins del projecte d'Escoles Verdes, del qual tots aquests centres en formen part, impulsen cada any una acció que implica alumnat i professorat per «fomentar valors mediambientals, com respectar l'entorn o estalviar energia», expliquen les mestres de l'escola Carme Guasch i Darné.

L'acció d'enguany, on participen per primera vegada els instituts, serà una actuació de neteja al municipi de Llançà, «encara hem de determinar amb l'Ajuntament quin és l'espai on és més necessari», explica Xavier Bachero, del Centre Educatiu Ambiental Alt Ter, que és l'entitat encarregada de facilitar assessorament i dinamitzar les 23 Escoles Verdes de l'Alt Empordà. Les mestres de la Comissió Mediambiental del Carme Guasch i Darné valoren que són jornades on «s'aprofita per intercanviar experiències mediambientals» i pronostiquen repetir el bon èxit i participació de les anteriors edicions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent