03 de març de 2020
03.03.2020
Roses

Ja es poden presentar candidatures pels Premis Emprenedors de l'Alt Empordà

Busquen dinamitzar i promocionar la iniciativa emprenedora, i reconèixer la dinamització de noves iniciatives empresarials

03.03.2020 | 10:43
Foto de família dels guardonats en l'edició del 2019.

Des del passat dilluns 2 de març i fins al 20 d'abril, tots els interessats poden presentar candidatures pels Premis Emprenedors de l'Alt Empordà. Aquests guardons, que ja arriben a la dotzena edició, tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca, i el reconeixement de l'aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l'activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. 

Aquests guardons d'emprenedoria es distribueixen en cinc categories.

- Premi Jove Empresari, que distingeix l'empresari/a empordanès/a menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada.
- Premi Emprenedor, per al projecte d'empresa de l'Alt Empordà més viable, innovador i amb major potencial de creixement.
- Premi a la Millor Idea de Negoci, per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis:

  • Estudiants d'ESO
  • Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius

- Premi a la Innovació, per a aquella empresa amb seu social a l'Alt Empordà que hagi estat capaç d'innovar en producte, servei o processos.
- Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l'Alt Empordà que hagi estat capaç d'innovar en producte, servei o processos.

El lliurament dels premis es farà per primer cop a Roses, el dia 22 de maig, al Teatre Municipal. Aquesta convocatòria està impulsada pel Setmanari de l'Alt Empordà, l'AJEG (Associació de Joves Empresaris de Girona), el Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Ajuntament de Figueres i l'Ajuntament de Roses.

Les bases d'aquest convocatòria es poden consultar a aquest link.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent