La Xec Empordà té a punt el sopar anual del Dia de la Dona, que en aquesta ocasió ha organitzat per al 6 de març i que està dedicat a la temàtica Dona i Ciència. La trobada, al Pa Volador de Figueres, a 2/4 de 9 del vespre, compta amb la participació de quatre dones vinculades al món de la ciència, que presenten la seva experiència professional a totes aquelles persones que vulguin gaudir del sopar. L'accés a aquesta activitat és obert a tothom (preu del sopar 28 euros), però cal inscriure's prèviament, perquè les places són limitades. La Xec facilita aquest correu per apuntar-s'hi (la data límit és l'1 de març): xecemporda@gmail.com.

Les ponents convidades són Montse Parada i Soler, farmacèutica especialitzada en etnobotànica; Anna Guisado Corcoll, biomèdica especialitzada en neurociències; Teresa Garnatje Roca, biòloga i directora de l'Institut Botànic de Barcelona, i Diana Ballart, emprenedora en el sector health tech.

El sopar Dona i Ciència comença amb una actuació musical a càrrec de Blue Duck i la trobada està pensada perquè els comensals puguin entaular una conversa amb les quatre ponents.