28 de febrer de 2020
28.02.2020
Vilafant

L'Ajuntament de Vilafant vol citar-se amb ADIF per resoldre l'aparcament a l'estació

Des del consistori han demanat una trobada amb l'entitat ferroviària per parlar de l'entorn de l'AVE

28.02.2020 | 09:40
Cotxes aparcats a la vorera que accedeix a l'estació.

Els usuaris de l'estació de tren d'alta velocitat Figueres-Vilafant és probable que darrerament hagin tingut problemes per trobar aparcament. L'espai que ADIF, l'empresa responsable de les instal·lacions, té habilitat al costat de l'estació «ha quedat petit i els preus d'aparcar tot un dia no són barats», tal com assenyala l'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys.

El problema sorgeix davant la manca d'espais propers a l'estació de l'AVE on es pugui aparcar i s'hagin pres com a places d'aparcament les voreres que accedeixen a l'estació. «El que no pot ser és que els cotxes ocupin tot l'espai de la vorera, perquè és l'única lliure per als vianants i perquè acabaran destrossant-la», lamenta l'alcaldessa.

Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament de Vilafant ha demanat a l'empresa responsable de l'estació de l'AVE una reunió on poder cercar, de manera conjunta, solucions a aquesta problemàtica. «A l'entorn hi ha algun ter­reny d'ADIF, i al costat de l'actual aparcament hi ha espai per poder ampliar-lo», planteja Cantenys.

El govern vol mantenir aquesta reunió per «veure quina disponibilitat té ADIF i si té previst alguna solució» –desitja l'alcaldessa– «si no la tenen, buscarem una alternativa», afegeix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent