Coincidint amb la recent Festa Major de Santa Àgata, els veïns de Capmany han pogut estrenar una nova vorera paral·lela a la carretera GI-602 i que uneix la zona esportiva, a la sortida del carrer Orient, amb el camí del Sindicat, a la cruïlla del carrer de Sant Climent. L'obra ha anat a càrrec de l'Ajuntament i forma part del pla municipal de millora de la mobilitat.

La nova vorera passa just per davant del celler Pere Guardiola i evita que els vianants hagin de posar-se en perill per la proximitat dels vehicles que passen per la carretera.

L'alcalde, Joan Fuentes, destaca que ha estat «un projecte complex liderat pel regidor d'Obres, Joan Raventós, que ha necessitat una bona coordinació entre l'ACA, Carreteres de la Generalitat i la valuosa feina de les persones dels serveis jurídics i administratius del nostre Ajuntament. Hem generat una vorera volant sobre el rec, amb una barana, il·luminació i enjardinament. Aquesta millora aporta seguretat i contribueix a generar una ruta saludable entorn el poble». La nova vorera dona continuïtat a la que ja existia entre la plaça del Dolmen i el carrer Orient.