L'Ajuntament de l'Escala ha iniciat les reformes per millorar part de les voreres del sector de Riells de Dalt. Aquest és el primer dels 11 projectes escollits dels Pressupostos Participatius 2019 que s'ha començat a executar.

Es podrà actuar en algunes de les voreres més malmeses d'aquest sector, fins a esgotar els 100.000 euros de topall que preveien les bases.

Des de fa uns dies, s'ha començat a actuar al carrer Estepa Negra i a la cruïlla amb el carrer Mallols. Es refaran els trams més malmesos. En la mateixa línia s'actuarà al carrer del Roure i de les Oliveres. Si no sorgeix cap complicació, es preveu també fer alguna actuació parcial en algun carrer més en base a la baixa presentada en el concurs per l'empresa guanyadora, Narcís Matas.

Els pressupostos participatius també preveien un altre projecte de millora de voreres en aquesta zona, concretament al carrer Mallols. Aquesta actuació està previst que també es pugui començar a executar en breu.

En les properes setmanes també s'aniran iniciant els treballs de la resta de projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2019, que suposen una inversió global d'uns 400.000 euros.