Coincidint amb la celebració del 10è aniversari de l'entitat, la Xarxa de Convivència ha renovat la seva Junta Directiva. Un grup de joves de Roses es farà càrrec de l'entitat a partir d'ara, amb un nou programa d'activitats i projectes incorporant la seva mirada però mantenint l'essència inicial del projecte.

La Xarxa de Convivència va néixer amb l'objectiu de promoure la convivència i treballar per la igualtat d'oportunitats dels col·lectius més vulnerables incorporant la mirada jove en les seves accions. Una plataforma que ha estat reconeguda tant a nivell nacional com internacional pel seu grau d'innovació i capacitat de lideratge.

El que ha estat President de l'entitat al llarg d'aquesta última dècada, Mohamed El Amrani, ha estat reconegut amb importants premis per la seva vocació del canvi de narrativa i discurs en la gestió de la diversitat, on destaca el Premi categoria social de la Fundació Princesa de Girona 2014, que va ser concedit en un dels seus primers actes del Rei Felip VI. A més d'altres guardons, com el Premi Joven Emprendedor social per la Universitat Europea de Madrid o el Premi d'Actuació Cívica Lluís Carulla 20126.

La Junta Directiva de l'entitat, en aquesta última etapa ha estat formada per: Laura Domènech, Silvia Bataller, Brahim Ahmed, Esmeralda Campos, Eulalia Sedano i Gloria Campos.

La rosinca Fàtima Ajanif assumirà a partir d'ara la presidència de l'entitat. Ella és estudiant de Ciències Polítiques, de Màster en Dret Laboral i activista social. Treballarà amb una Junta totalment renovada incorporant joves de diferents àrees.

La Xarxa de Convivència obre així una nova etapa, amb un important llegat i trajectòria però mirant el futur amb optimisme i responsabilitat per continuar aportant valor innovador i útil a la societat en pro de la convivència, la cohesió social, la igualtat d'oportunitats i la lluita contra el racisme i la xenofòbia des dels valors de la neutralitat, l'ànim constructiu i teixint xarxa amb administracions i societat civil.