Durant el mes de febrer es realitzaran diferents sessions informatives a la demarcació de Girona i Lleida sobre una formació pilot transfronterera de monitor/a de lleure per a joves titulats en ESO, majors de 18 anys.

Es tracta del projecte TRAMPOLINE (Programme Interreg-POCTEFA), que permetrà a 75 joves del territori transfronterer obtenir el títol de monitor/a de lleure català, aragonès i andorrà i el BAFA francès. A més de la titulació, els permetrà treballar als diferents territoris del projecte.

Des de l'Agència Catalana de la Joventut busquen 25 joves catalans que resideixin al territori transfronterer (preferiblement de les demarcacions de Girona i Lleida), majors de 18 anys, amb coneixements de francès i amb l'Educació Secundària Obligatòria acabada.

La formació es realitzarà durant aquest 2020, i hi ha la possibilitat de poder-la fer també a l'Alta Garona (Occitània -França-) o Aragó.

Per tal d'explicar millor la iniciativa als i les joves, es realitzaran quatres sessions informatives i la primera d'elles tindrà lloc a Figueres, el dimarts 18 de febrer, a les 17 hores, a l'aula polivalent de l'Institut Olivar Gran (Avda. M. Àngels Anglada,11)