06 de febrer de 2020
06.02.2020
L'Escala

L'avinguda Montgó de l'Escala està en obres per millorar el clavegueram i el desguàs

També està previst adequar un carreró del passeig de Riells i la zona de la plaça de l'Univers

06.02.2020 | 09:28
Les obres s'allargaran fins a Setmana Santa.

Aquesta setmana han començat les obres de millora del clavegueram a l'avinguda Montgó. A més del primer tram d'actuació, s'aprofitarà per millorar també el desguàs d'aigües pluvials en superfície. En aquesta zona, hi ha hagut diversos esfrondaments de l'asfalt a causa del trencament de la canonada, que s'han anat resolent, substituint el tram de canalització afectat per un de nou.
Ara, s'ha decidit actuar preventivament i substituir uns 150 metres de tub, des d'on es va fer la darrera reparació, que és el que s'ha detectat que està malmès amb una revisió feta a través de càmeres. D'aquesta manera es preveu resoldre definitivament aquest problema.

Els treballs s'aprofitaran per millorar el desguàs d'aigües pluvials en superfície a la zona. L'aigua que baixa pels carrers Figueres i avinguda Riells s'acumula en aquesta zona quan plou amb intensitat. El projecte preveu que els pendents i un rebaix a la zona de la plaça de l'Univers facin que l'aigua s'evacuï de forma més ràpida cap a la platja de Riells.

També està previst adequar el carreró que uneix la zona amb el passeig de Riells, dotant-lo del mateix tipus de paviment que les voreres que es van millorar en la darrera remodelació.

La previsió és que aquests treballs estiguin acabats abans de Setmana Santa. Però, mentre durin les obres, s'haurà d'anar reconduint la circulació. Aquesta obra, que té un cost de 200.000 euros, està subvencionada en un 50% per la Diputació de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent