El Càmping Laguna de Castelló d'Empúries ha obtingut aquest 2020 la puntuació de cinc estrelles a la guia de càmping de l'automòbil club dels Països Baixos (ANWB) que és la referència mes important pels campistes neerlandesos a Europa. Aquesta puntuació suposa el reconeixement com a càmping "TOP" guardó que aquest any només han obtingut 18 càmpings espanyols. D'entre aquests, 15 establiments són catalans i 7 d'ells, gironins.

L'automòbil club dels Països Baixos (ANWB) és, amb 4,4 milions d'associats, l'organització amb més número de socis d'aquest país. L'ANWB només atorga la distinció "TOP" a aquells establiments amb les millors instal·lacions i serveis d'Europa. Els inspectors d'aquesta guia inspeccionen uns 8.800 càmpings dels 22.000 que es consideren que hi ha al continent i valoren aspectes com la ubicació del terreny, l'oferta comercial i de restauració, els serveis sanitaris, les piscines i els serveis d'animació.

D'aquesta forma la distinció "TOP" es converteix en sinònim de qualitat per a un tipus de turisme que també ha reconegut la seva aposta empresarial per a participar en el desenvolupament d'un model turístic sostenible. El seu sistema de gestió empresarial , que es basa des de 2004 en la norma internacional ISO 14001:2015 i en el reglament europeu EMAS, és l’eina que els permet aconseguir, dia rere dia, aquest objectiu.