Els veïns i les veïnes de Roses han tornat a mostrar la seva cara més solidària en diferents activitats que s'han dut a terme al municipi en els darrers dos mesos. Les activitats han sigut en l'àmbit esportiu, cultural i social.

El repte 50 x 100 de natació es va fer el 21 de desembre passat a la piscina municipal de la població i va aconseguir recaptar 1.473,29 euros. Aquests diners van ser entregats per l'organitzador, Paco Abarca, a l'Associació Aigua Solidària per fer arribar l'aigua potable en una de les regions més pobres de l'Índia, construint una potabilitzadora d'aigua a Anantapur.

L'Associació Amics de Guinea Conakry va oferir, la setmana passada, l'espectacle de ballet clàssic Clara i el trencanous amb la col·laboració del Jove Ballet de Catalunya, reeditant l'acord entre les dues entitats, com l'any passat. L'acte, que va tenir lloc al Teatre Municipal de Roses, va aconseguir 2.073 euros per ajudar la població desvalguda de La Cité de la Solidarité. En concret, l'aportació servirà per donar esmorzar als nens i nenes d'aquest indret fins a final de curs.

També aquest mes de gener la localitat ha assolit la xifra més alta de donacions de sang. A la Casa del Mar és on es van dirigir 215 rosincs i rosinques per aportar la seva sang solidària.