27 de gener de 2020
27.01.2020
Roses

Roses fa una crida als voluntaris per netejar una platja cada dia

Aquest dilluns el punt de trobada és la plaça de les Botxes a les quatre de la tarda

27.01.2020 | 13:02
La platja de Santa Margarita

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Roses fa una crida als voluntaris que vulguin ajudar a fer neteges de les platges municipals. El temporal Gloria ha passat pel municipi deixant volums importants de brossa a la platja, i les tasques han de servir per retornar les condicions òptimes a aquest entorn. Per aquest motiu, cada dia d'aquesta setmana es formarà un grup de voluntaris per netejar platges, des de les quatre fins a les sis de la tarda. "La intenció és cada dia actuar en una platja diferent, de tal manera que aconseguim passar per totes les platges urbanes: la Platja Gran, la de la Punta, Santa Margarita i Palangrers", explica el regidor de Medi Ambient, Francesc Giner. 

Per aquest dilluns 27 de gener, el punt de trobada per a tothom que vulgui participar és la plaça de les Botxes, a davant de l'Oficina de Turisme, a les quatre de la tarda. L'Ajuntament aportarà les bosses i els guants per als participants, però es recomana venir equipat amb botes d'aigua i roba adequada. 

Al final de la jornada es dirà on es convoquen els voluntaris per l'endemà, i també s'anunciarà per les xarxes socials del consistori. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent