Fa uns mesos un grup de mares sota el nom #Totssomaria van impulsar a Roses una campanya per aconseguir diners per finançar una operació a María MuñozMaría Muñoz, afectada de càncer. «En aquell moment la María tenia una possibilitat d'afrontar la vida i el seu únic impediment era econòmic», diuen. Ara, malgrat el gran suport aconseguit i la lluita de María, l'operació no ha estat possible. Per petició de l'afectada, els diners recaptats per la seva causa es donaran a la Fundació Roses Contra el Càncer. Ella mateixa també farà una aportació a la Fundació del Càncer de Girona «en forma de recolçament a la seva tasca i a la gran ajuda que li han estat proporcionant aquets darrers mesos tant a ella com als seus». El grup ha fet públic l'agraïment «a tothom que va creure en nosaltres i en la causa, entre tots podem aconseguir allò que ens proposem». Tot i que en aquest cas no ha estat així «volem animar a tothom que segueixin lluitant, com sigui».

Publiquem íntegrament la nota informativa feta pel grup de mares respecte aquest tema.

En aquell moment la María tenia una possibilitat d'afrontar la vida, i el seu únic impediment era econòmic. És en aquest moment, on nosaltres vàrem realitzar diferents actes per a que ella pogués aconseguir aquesta quantitat, i vàrem rebre una molt bona acollida a la nostra vila on la gent es va mobilitzar moltíssim, va ser tot un èxit.

Ara ja han passat uns mesos d'allò, i malgrat la gran lluita de la María, no ha estat possible la seva operació. Ella ens ha fet arribar una última petició de forma reiterada, i es que desitja els diners recaptats per la seva causa siguin donats a alguna associació. Després de parlar-ho intensament, i amb molts sentiments trobats, hem decidit, amb el vist i plau de la nostra estimada María, donar-li a la Fundació del Càncer de Roses. Ella, per part seva, farà una aportació a la Fundació del Càncer de Girona, en forma de recolzament a la seva tasca, i a la gran ajuda que li han estat proporcionant aquests darrers mesos tant amb ella, com als seus. Es per això, que en els propers dies acabarem de recollir les guardioles i el que manca de les boletes solidàries, i juntament amb el recaptat als diferents actes serà entregat a les fundacions, per al seu posterior recomptament.

Des del nostre grup de mares volem agrair a tothom que va creure en nosaltres i en la causa, i en el nostre objectiu: entre tots podem aconseguir allò que ens proposem. I encara que amb el dolor més gran del nostre cor, aquest cop no ha estat així, seguirem eternament agraïdes pel recolzament rebut. I volem animar a tothom que segueixin lluitant, com sigui, de la forma que cadascú sap i pot. I com ens ensenyat aquesta gran dona, que mai ningú es doni per vençut, sempre hi ha una esperança per lluitar.

Eternament agraïdes,

#totssommaria