Fisersa, l'empresa municipal encarregada de la gestió del transport públic a la ciutat de Figueres, continua amb la seva aposta per la incorporació a la seva flota de vehicles mediambientalment sostenibles. Actualment l'empresa ja compta amb dos autobusos de gas natural (GNC), un d'híbrid, un microbús 100% elèctric, una grua municipal i una furgoneta també de gas natural, dues de 100% elèctriques i un turisme GNC.

Amb l'objectiu de conèixer les característiques d'aquests tipus de vehicles i per tal d'explicar els riscos i la prevenció que cal tenir en compte amb la seva utilització d'autobusos elèctrics, va organitzar una jornada de formació destinada als Bombers de Figueres i a Protecció Civil que va comptar amb personal tècnic del fabricant dels autobusos GNC.

El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, ha destacat que "amb l'aposta per aquesta nova flota de vehicles més sostenibles és imprescindible la realització de jornades sobre la prevenció i la seguretat en la utilització d'aquests tipus de vehicles de gas natural".