Aquesta setmana, l'Alt Empordà ha estat l'escenari de notícies molt interessants, la majoria d'elles relacionades amb el temporal Gloria. Abans de tancar la setmana, us deixem amb un recull de les deu imatges més representatives dels fets que han passat a la comarca des del dilluns 20 de gener fins al divendres dia 24.

1. El passat dilluns 20 de gener, la directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau, va visitar Figueres per presentar els programes de foment i millora de l'ocupació que hi ha en marxa.

La directora del SOC visitava l'Institut Cendrassos de Figueres. Foto: Paola García

2. Els advocats figuerencs celebraven el Dia Europeu de la Mediació explicant en què consisteix.

Una representació de l'equip d'advocats mediadors. Foto: Col·legi d'Advocats de Figueres

3. El dimarts 21 de gener, el Pertús es llevava amb un marc de fons emblanquinat, després del primer front del temporal Glòria.

El Pertús nevat. Foto: Juan Carlos Herrera

4. A primera hora del matí del dimarts 21 de gener es va produir un greu accident a l'AP-7, greu accident a l'AP-7, a l'altura de Figueres. La via va quedar tallada per la col·lisió de tres camions de gran tonatge.

Els Bombers atenent l'emergència. Foto: Bombers de la Generalitat.

5. Les onades s'han deixat veure amb força a l'Escala, sobrepassant el penya-segat de Cala Montgó.

Punta Montgó, a l'Escala. Foto: Basili Gironès

6. El temporal Gloria va passar per Roses enfurismant el mar. L'espuma de mar va anar a parar al mig del Passeig de Santa Margarita.

L'aigua del mar al Passeig de Santa Margarita Foto: Joan Plana.

7. El dia 22 de gener al migdia, dues persones van ser rescatades a Bàscara després d'haver-se quedat atrapades a sobre d'una màquina i envoltades d'aigua.

El rescat es va fer amb helicòpter. Foto: Bombers de la Generalitat

8. El dijous 23 de gener, una vintena de veïns de Sant Pere Pescador desallotjats per una fuita de gas a causa del desbordament del Fluvià.

El temporal va malmetre una canonada de gas, a Sant Pere Pescador. Foto: Andrea Bolcato

9. El dijous 23 de gener, els agents Protecció Civil del Port de la Selva van rescatar un cabirol que havia caigut al mar.

El moment del rescat de l'animal. Foto: Genís Pinart

10. El divendres 24 de gener s'inaugurava l'exposició «Art i Exili. Artistes de l'exili català del 1939», al Museu de l'Empordà

Una de les peces de l'exposició. Foto: Cristina Vilà