Aquest divendres, els veïns i veïnes de Sant Pere Pescador ja tornen a tenir gas. Arran del desbordament del riu Fluvià pel temporal Gloria, una canonada de gas va quedar malmesa i va deixar al poble sense subministraments. Entre ahir i avui, els equips municipals han treballat per restablir el servei, i ho han aconseguit fent una estació provisional de gas, que han situat a darrere del supermercat Bonpreu. L'Ajuntament informa que la vintena de veïns que havien estat desallotjats ja tornen a ser als seus habitatges, inclosa una persona amb necessitats de mobilitat.

Segons explica la Brigada Municipal, la instal·lació malmesa no es pot refer perquè està molt destrossada, i ara el consistori busca una altra localització per assentar-hi la nova instal·lació.

De totes maneres, aquest divendres l'Ajuntament ha decidit deixar tancada l'Escola Llagut perquè no es podia garantir el funcionament de la calefacció ja que els tancs de gas que hi donen servei estan situats a sota aigua. A més, els patis de l'escola encara presenten importants volums d'aigua i restes de llots del riu, cosa que podria suscitar la caiguda dels infants. Pel que fa a la Llar d'Infants, ha obert amb normalitat.