L'Ajuntament de Figueres ha realitzat avui un balanç del temporal Glòria que ha afectat el país al llarg d'aquesta setmana. Tot i que es manté la fase d'alerta fins el dilluns 27 de gener, bàsicament per precaució i per si cal acollir veïns de poblacions de l'entorn, les afectacions a la ciutat han estat mínimes a nivell material. Si que hi ha hagut afectacions com el tancament de les escoles durant dos dies o la supressió d'algun esdeveniment.

La principal preocupació del govern de la ciutat durant aquest episodi ha estat el seguiment de l'evolució del cabal del riu Manol i el possible desbordament al seu pas per Vilatenim, que finalment no s'ha produït. Durant aquests dies, el Manol ha arribat a tenir un cabal màxim de 80m3/s.

Al llarg de l'episodi, el dispositiu de seguiment que s'ha liderat des de la Guàrdia Urbana de Figueres, ha comptat cada dia amb 22 agents de mitjana durant el matí i 11 durant la nit. A més del suport dels membres de Protecció Civil.

La reunió de balanç s'ha realitzat a la sala de comandament de la Guàrdia Urbana i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, el vicealcalde i regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, l'inspector de la Guàrdia Urbana Josep Mª Riera i altres sotsinspectors de la Guàrdia Urbana.