23 de gener de 2020
23.01.2020
Roses

Joan Olòriz presenta a la Biblioteca de Roses el llibre «Del Congrés estant»

La trobada serà el proper dimarts 28 de gener a dos quarts de vuit del vespre

23.01.2020 | 17:27
Roses acollirà la presentació del llibre de Joan Olòriz

L'exdiputat d'ERC al Congrés dels Diputats i historiador Joan Olòriz, presentarà el dimarts 28 de gener a les 19:30 h a la Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses el llibre "Del Congrés estant".

Després de quatre anys al Congrés com a diputat d'ERC per Girona, Joan Olòriz recull les seves experiències en aquest llibre, editat per Curbet Edicions i amb pròleg de Joan Tardà. "Del Congrés estant" serà presentant pel mateix autor, i comptarà amb la participació del senador republicà Jordi Martí i de la presidenta de la secció local d'Esquerra Republicana a Roses Fany Poza.

Joan Olòriz i Serra (Barcelona, 23 de gener de 1954) va ser diputat al Congrés dels Diputats en la XI i XII legislatures.
És llicenciat en Filosofia i Lletres, per la universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat com a professor de secundària i com a catedràtic a l'institut Santiago Sobrequés de Girona.

Militant del PSUC des de 1971 i posteriorment d'ICV, fou elegit regidor de l'ajuntament de Girona a les eleccions municipals de 1999 per ICV i des de 2000 en va ser el portaveu del grup municipal. El 2007 exercir com a segon tinent d'alcalde i regidor de polítiques socials i cooperació.

A les eleccions generals espanyoles de 2015 i 2016 fou elegit diputat per Girona com a independent dins la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent