L'Ajuntament de Figures ha procedit a la renovació i incorporació de noves màquines cardiovasculars al gimnàs del pavelló municipal Roser Llop de Figueres. En concret, el consistori ha incorporat a l'equipament 7 noves màquines el·líptiques, cinta de córrer, bicicletes de sala (spinning) i amb respatller, amb un cost aproximat de 15.000 €.

Gràcies a la incorporació d'aquest nou material, els usuaris de l'equipament podran gaudir de noves màquines per a l'exercici cardiovascular i complementar l'oferta esportiva del gimnàs juntament amb les màquines de musculació.

Tanmateix, l'Ajuntament de Figueres també ha procedit a la reforma del sistema de dutxes de dos vestuaris del mateix pavelló municipal. Paral·lelament, a la piscina climatitzada, el consistori ha procedit a la substitució de diferents vidres exteriors de la piscina municipal.

El regidor d'Esports, César Barrenechea, ha destacat que "en els darrers mesos estem renovant els equipaments esportius de la ciutat. Ens cal posar al dia aquestes instal·lacions que tenen una càrrega d'activitat molt important; aquest és un dels objectius del Govern municipal i de mica en mica ho anem realitzant".