Els habitants de Viladamat podran escollir aquesta setmana en què invertiran els 17.917,13 euros del seu Pla Anual de Participació. El dimecres 15 de gener, el consistori es va reunir amb el consell del poble per fer una jornada de presentació de propostes. Al final, 15 persones van presentar 33 propostes de millora municipal.

El següent pas va ser responsabilitat dels tècnics municipals, que van examinar la viabilitat de les idees i que no superessin el 50% del pressupost. Després de la seva anàlisi, un total de set propostes van quedar aprovades.

Aquest dijous i divendres, els veïns i veïns empadronats al municipi i majors de setze anys podran votar un total de tres propostes per via telemàtica, enviant un mail a l'Ajuntament. Si es vol votar presencialment, la cita és el diumenge de nou a una, a sota de l'Ajuntament.

Les tres propostes més votades se sabran el dilluns dia 27 de gener, i seran les que s'executaran durant aquest 2020 al municipi.

El Pla Anual de Participació és la segona inversió que preveu el consistori de Viladamat en el Pressupost Municipal del 2020. La primera inversió prevista per l'Ajuntament és la pavimentació del carrer Ateneu, que actualment és de sorra. Aquesta via paral·lela al camp de futbol i proper a l'Ateneu s'adequarà amb una partida de 71.000 euros.