L'alcaldessa Montse Mindan ha anunciat l'inici d'uns mesos d'obres per posar a punt el municipi. Per ara s'han formalitzat tres contractes d'execució d'obres que s'inicien amb aquest 2020. D'una banda, la millora i modernització de la zona verda situada entre el carrer de Riu Ridaura i el canal Gran de Santa Margarida, amb un pressupost de 149.998,93 euros i un termini de quatre mesos.

Les obres de reforma d'un local del port pesquer per a la instal·lació d'una aula gastronòmica també han sigut adjudicades aquest mes de desembre passat, amb un import de 150.033,95 euros amb IVA, i que s'hauran de tenir enllestides al mes de juny. Un altre dels projectes que es posa en marxa és el de manteniment de paviments asfàltics a l'avinguda Jaume I, entre altres carrers, per un cost de 281.993,28 euros. Així, el carnaval de Roses haurà de conviure amb uns mesos intensos d'asfaltatges i reformes.

A tots aquests projectes, s'hi sumaran dues actuacions més. Unes seran les tasques d'adequació del baluard de Sant Andreu de la Ciutadella, adjudicades amb un pressupost de 592.844,11 euros, i que hauran d'estar acabades després de l'estiu. Les altres, la substitució de l'enllumenat públic al sector de la Cuana -que inclou els carrers la Cuana, riu Francolí, riu Ebre, riu Besòs i riu Garona- amb 31 unitats leds noves, en uns 750 metres de carrers, per un import de 62.920,00 euros.