15 de gener de 2020
15.01.2020
Roses

Roses inicia un nou servei de transport adaptat fins al centre Mifas de Vilafant

La Fundació d'Ajut al Discapacitat FADIR rep el suport economic de l'Ajuntament per cobrir part de la despesa del trajecte diari

15.01.2020 | 10:29
El centre Pere Llonch de Mifas a Vilafant.

A partir del proper dilluns, 20 de gener, l'associació Fundació d'Ajut al Discapacitat de Roses (FADIR) estableix una ruta diària de transport adaptat entre Roses i el Centre de Dia Mifas de Vilafant. Amb aquest servei, subvencionat per l'Ajuntament de Roses, es dona resposta a la demanda requerida per les famílies rosinques que assisteixen al centre.

El cost del nou servei serà així assumit en part pel consistori rosinc a través del seu Departament d'Acció Social, mentre que s'estableix un copagament de 90 € mensuals que hauran d'abonar els usuaris per fer front a la resta de la despesa. Les persones interessades en fer ús del nou transport poden posar-se en contacte directament amb l'associació FADIR o bé amb l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament de Roses.

Amb aquesta col·laboració, el consistori rosinc explica que fa costat "a les entitats i associacions que ofereixen una alternativa de transport a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda de Roses, vetllant així perquè puguin accedir fàcilment als diferents serveis supramunicipals que tenen a la seva disposició".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent