El local de Figueres d'Esquerra Republicana de Catalunya ha despertat, aquest diumenge, 12 de gener, amb una gran pintada al vidre de la porta principal en què es pot llegir: «Per una vida digna aturem llei Aragonès». Les reaccions de rebuig a aquest acte vandàlic per part de representants d'ERC altempordanesos no s'han fet esperar.

El president de l'executiva d'ERC de Figueres, Jordi Masmartí, ha escrit en el seu mur de Facebook: «Altra vegada som víctimes de pintades a la seu d'@esquerrafigueres, com a mínim aquesta vegada han signat: @cupfigueres. @arran_jovent i @sepc.altemporda. Curiós que la @cupnacional, amb presència a la política municipal, al Parlament i, allò que no farien mai, al Congreso, prioritzi la nocturnitat, obviï la paraula i tergiversi la veritat. Els que han fet aquestes pintades, dubto que sàpiguen realment en què consisteix la "Llei Aragonès", però sí els hi agrada emmerdar a casa dels altres».

Aquesta ha estat la segona pintada que en pocs dies han embrutat la façana de la seu d'ERC a Figueres. El 2 de gener passat, uns desconeguts hi van escriure: «Puta ERC» i «Traïdors».