L'Ajuntament de Figueres va adjudicar el passat dilluns 16 de desembre el nou contracte de manteniment de les àrees de joc infantil de la ciutat per un import de 331.599,99 € (IVA inclòs).

En concret el contracte preveu el manteniment d'un total de 80 àrees de joc infantil repartides per tota la ciutat i la reforma integral de nou espais més situats als carrers Joan Matas i Abdó Terrades; les places Sant Francesc, Ramon Canet, 8 de març i Joan Tutau Verges; el passeig dels Drets Humans, el parc de les Aigües i els jardins Puig Pujades.

A més del manteniment i reforma d'aquests espais, el nou contracte de manteniment preveu que la nova empresa adjudicatària, ARICO FOREST, es faci càrrec de la construcció de 9 àrees de joc noves al carrer Muga, Passeig Carme Guasch, Plaça Remei Bosch, Plaça Víctor Català, Carretera de Llers, Pujada del Castell, Plaça Paula Montal, Joan Bruguera i Parc de les Aigües.

Amb aquesta adjudicació Figueres incorporà noves àrees de joc infantil, millora les existents, a més de posar la ciutat al dia i reforçar els espais infantils als barris.