L'Ajuntament de Vilajuïga s'ha queixat a la companyia Endesa perquè, d'uns mesos ençà, no només a la casa de la vila sinó també en habitatges particulars i en negocis, se'n va la llum sovint. Des del consistori demanen a l'empresa elèctrica que solucioni aquestes afectacions en el subministrament. La regidora Paula Pairó ha comentat que, molt probablement, les pujades de la tensió són les causants que es talli la llum i que, al cap d'una estona, torni a funcionar.

Aquestes incidències es produeixen d'una forma generalitzada, en qualsevol zona del municipi i en qualsevol hora del dia. «Fa poc, el malestar va ser important perquè va marxar la llum tres cops en un mateix matí», ha assenyalat la regidora, la qual ha volgut expressar la preocupació que genera entre els veïns que se'ls puguin espatllar aparells elèctrics o tecnològics.

Segons fonts municipals, la companyia Endesa ha recomanat a l'Ajuntament que presenti una reclamació i que aconselli els abonats afectats a presentar-ne també a títol individual. A partir d'aquí, es procedirà a solventar la incidència.