21 de desembre de 2019
21.12.2019
LOTERIA DE NADAL 2019

Segueix en directe el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal amb L'EMPORDÀ

La cobertura informativa que hem preparat inclou la transmissió en directe i un cercador per comprovar els números en temps real

21.12.2019 | 12:00
La Loteria de Nadal, en directe amb L'EMPORDÀ.

Un any més volem que no perdis detall del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2019 a l'EMPORDÀ. La cobertura que hem preparat inclou la retransmissió televisiva del sorteig en directe, tot allò que passi durant el sorteig actualitzat al minut i un cercador per comprovar en temps real si el teu número ha resultat premiat.

Des de primera hora del matí, del 22 de desembre, des del Teatro Real de Madrid, podràs viure tota l'emoció de la Loteria de Nadal en directe. L'EMPORDÀ t'oferim la retransmissió televisiva íntegra del sorteig més esperat.

Si no pots seguir el sorteig en directe, no et preocupis. Durant tota la jornada, estarà en actiu el cercador de números a través del qual podràs comprovar la loteria de Nadal a l'instant si el teu dècim o participació ha resultat premiat i amb quina quantitat de diners.

Per a aquelles persones que prefereixin el mètode tradicional i prendre-s'ho amb calma, un cop finalitzar el sorteig podran consultar també el llistat oficial de la "pedrea".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent