En la majoria d'ocasions, quan anem comprar un número per al sorteig de Loteria de Nadal 2019, el primer en el que ens fixem és en la seva terminació. A l'hora de triar-lo, solem decidir-nos per un dècim concret en funció de quin és el seu últim número, sempre amb el desig d'aconseguir que ens toqui el premi gran de La Grossa, conegut a la resta de l'estat com El Gordo de la Loteria de Nadal.

És per això que el 7 és una de les terminacions més sol·licitades, ja que és considerat com un nombre de la sort. També altres terminacions gracioses com el 69 o relacionades amb la mala sort com el 13-amb la finalitat de desafiarla-, estan entre les més demanades.

Un altre dels motius pels quals vam triar una terminació concreta és per l'estadística. El 5 és el que més vegades ha sortit repetit pel que fa a el primer premi es refereix amb un total de 32 ocasions. Les següents terminacions que més vegades han tocat han estat el 4 i el 6, amb 27 vegades. Després, el 8 (22), el 0 i el 3 (22) i el 7 (21). Les terminacions menys premiades són l'1, el 2 i el 9.

Durant els més de dos-cents anys en què s'ha celebrat el sorteig de Loteria de Nadal s'han produït nombroses combinacions, encara que és curiós que aquestes terminacions de dues xifres mai s'han donat: 09, 10, 21, 2, 31, 34, 41, 42, 43, 51, 54, 59, 67, 78 i 82. Per contra, les terminacions de dues xifres més repetides de la Grossa són, en aquest ordre, el 85, el 57, el 75 i el 64.

El sorteig, en directe

Diumenge que ve dia 22 de desembre el Teatre Reial de Madrid obrirà les portes per celebrar l'esperat esdeveniment. Recorda que pots seguir en directe el sorteig de Nadal a la nostra web i que a més, pots consultar en temps real si ets un dels premiats amb el nostre comprovador de Loteria.

Si encara no has comprat un dècim per partipar, pots fer-ho fins el dissabte a les 23:45.