L'Ajuntament de Figueres va fer entrega ahir de les 17 targetes d'aparcament gratuït durant un any a qualsevol de les zones blaves de Figueres, gràcies a la col·laboració especial de l'empresa municipal Fisersa, encarregada de la gestió de l'establiment regulat a la ciutat.

Els 17 premiats van ser seleccionats a través d'un sorteig on hi participaven totes aquelles persones que, durant els dies 4, 5 i 6 d'octubre, van comprar un vehicle entre els concessionaris participants a la 13a edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres.

L'acte de lliurament del les targetes d'aparcament gratuït va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i de la regidora de Fires i Mercats, Ester Marcos, així com dels guanyadors i representants dels concessionaris participants a la fira.

La regidora de Fires i Mercats, Ester Marcos, va destacar que "l'entrega d'aquests abonaments suposen un atractiu més per a la Fira del Vehicle d'Ocasió, que amb els anys s'ha consolidat com una fira que referent al conjunt del territori".