10 de desembre de 2019
10.12.2019
Figueres

S'exhaureixen les ampolles de vidre d'Aigua de Figueres

Davant l'èxit de la campanya, Fisersa ha encarregat 1.800 unitats addicionals que es podrien repartir en les pròximes setmanes

10.12.2019 | 13:53
Repartiment d'ampolles d'Aigua de Figueres.

L'Ajuntament de Figueres i l'empresa supramunicipal encarregada de la gestió de l'aigua, Fisersa, han entregat entre ahir i avui prop de 1.500 ampolles d'Aigua de Figueres als veïns i veïnes.

Amb el nom Aigua de Figueres, l'Ajuntament i Fisersa volen donar a conèixer la bona gestió i tractament de l'aigua potable al municipi, procedent majoritàriament de la serra de les Salines i del puig de Bassegoda gràcies a l'embassament de Darnius Boadella.

Davant l'èxit de la campanya Aigua de Figueres, l'empresa Fisersa ha encarregat 1.800 ampolles de vidre addicionals que es preveu repartir després de les festes de nadal ampliant l'horari de recollida a matins i tardes.

El vicealcalde i conseller delegat de Fisersa, Pere Casellas, ha ressaltat que "estem agraïts per la bona acollida de la iniciativa i que els figuerencs siguin coneixedors de la bona qualitat de l'aigua de Figueres i la gestió eficient que se'n fa per part de Fisersa".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent