10 de desembre de 2019
10.12.2019
Figueres

CaixaBank posa en marxa la campanya Nadal Solidari a favor de Malalts d'Alzheimer de Figueres

L'entitat financera destina 1 euros per cada 30 euros de compra realitzada amb targetes als establiments de la capital altempordanesa

10.12.2019 | 14:20
Les compres amb targetes de «la Caixa» són solidàries.

CaixaBank posa en marxa aquest desembre la campanya Nadal Solidari, que consisteix en destinar un euro per cada 30 euros de compra realitzada amb targetes als establiments de Figueres. La campanya solidària, que va començar el 2 de desembre, es mantindrà fins al 5 de gener de 2020.

Els diners recaptats es destinaran a l'Associació de Familiars d'Alzheimer i Família de Figueres, per donar suport a les persones amb Alzheimer i a les seves famílies, promoure el coneixement i la sensibilització vers la malaltia i potenciar la detecció i el diagnòstic precoç.

La directora d'àrea de negoci de CaixaBank a l'Empordà, Carme Anglada, ha destacat el compromís de CaixaBank i l'Obra Social «la Caixa» amb el territori a través d'iniciatives com la campanya Nadal Solidari. El representant de l'Associació de Malalts d'Alzheimer i Família, per la seva banda, ha agraït el suport de l'entitat a projectes socials, i ha posat de relleu el gran canvi que suposen aportacions com les de l'Obra Social a projectes per millorar la qualitat de vida dels malalts d'Alzheimer. 

Associació de Malalts d'Alzheimer i Família de Figueres

L'Associació de Malalts d'Alzheimer i Família de Figueres té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les famílies i les persones amb diagnòstic d'Alzheimer, contribuir a sensibilitzar la societat sobre la malaltia, i col·laborar amb les institucions de les comarques per a la millora de recursos assistencials i per a una cobertura real de les necessitats.

CaixaBank, referent en banca socialment responsable

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. Fruit de l'herència que ha rebut, l'entitat manté una actitud de servei a la societat i als seus clients. Per això té un compromís amb la inclusió financera i és l'única entitat present en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000. És també l'única entitat que ofereix microcrèdits a persones sense garanties ni avals, a través de MicroBank, per a ajudar-los a impulsar els seus projectes personals i professionals.

Manté un compromís amb la cultura financera a través de múltiples iniciatives, per a ajudar al fet que les persones prenguin millors decisions en la gestió de la seva economia. I el 46% de la seva plantilla participa en tasques de voluntariat durant les setmanes socials que organitza CaixaBank i en les múltiples accions que proposa l'Associació de Voluntaris de «la Caixa» durant tot l'any.

CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els 16 millors bancs mundials i entre els quatre millors europeus en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.

Dins del seu Pla Estratègic 2019-2021, CaixaBank treballa per a ser un grup financer líder i innovador, amb el millor servei al client i referent en Banca Socialment Responsable. Per a això, desenvolupa un pla que té cinc línies d'acció prioritàries: Integritat, transparència i diversitat, per a reforçar la seva actuació responsable; Governança, per a mantenir el millor model de govern possible; Medi ambient, per a col·laborar en la lluita contra el canvi climàtic; Inclusió financera, la inspiració fundacional del banc; i, finalment, Acció social i voluntariat, per a contribuir a donar resposta als reptes socials de l'entorn.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent