Aquest dilluns 2 de desembre, s’obren les inscripcions per participar en una nova ruta del programa de senderisme i cultura Roses a Peu, impulsat per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses, i que en cada activitat compta amb una gran participació. La propera sortida tindrà lloc el dissabte 14 de desembre i sota el nom "Camins d’antuvi", arribarà al punt més alt del Mas Fumats per gaudir d’unes vistes panoràmiques excepcionals.

Com en activitats anteriors, la ruta anirà acompanyada per un guia del Parc Natural del Cap de Creus que oferirà les informacions i indicacions dels diferents punts d’interès que els caminadors i caminadores trobaran durant el recorregut. El punt inicial de sortida serà l’Oficina de Turisme de Roses i, en tractar-se d’una ruta circular, finalitzarà al mateix punt. La sortida tindrà lloc a les 9 h i es preveu una durada aproximada de 4 h.

Els interessats a participar poden inscriure’s a partir d’avui a través de inscripcions.roses.cat, o bé presencialment al Servei d’Atenció al Ciutadà- SAC de l’Ajuntament. El dia de la sortida, els assistents han de de presentar el comprovant d’inscripció, dur calçat còmode, bastons i aigua. L’activitat és gratuïta.