L'assemblea local d'ERC a Roses ha escollit aquest dilluns, per unanimitat, a Fany Poza com a presidenta de la secció local i Gerard Teixidó com a vicepresident. La nova executiva, ve a substituir el fins ara president Joan Plana, actual primer tinent alcalde del consistori rosinc. Plana en el seu discurs de comiat al capdavant de l'executiva local, ha fet un repàs a la feina feta durant aquests anys destacant «l'any 2013 quan un grup de gent vàrem assumir el repte d'intentar recuperar el projecte i tornar a donar-li la força i la vitalitat que havia tingut, i, a poder ser, molta més. Segur que nosaltres, i tota la gent que s'hi ha anat incorporant al llarg del temps, hem comès errors, i jo el primer. Però en global, crec que en podem un fer un balanç certament positiu».

A Poza l'acompanya al capdavant de la direcció dels republicans rosincs, l'exregidor Gerard Teixidó que ocuparà la vicepresidència. Aquest, després de les votacions, en el seu discurs ha explicat que «Vam començar aquest projecte fa 6 anys de la mà d'en Joan Plana. Ara 6 anys després tinc la sort de continuar aquí, amb energies renovades i amb un equip que de ben segur seguirà creixent i millorant dia a dia».

Objectius fonamentals de treball

Objectius fonamentals de treballPer la seva banda la nova presidenta Fany Poza ha explicat que «ens hem marcat 4 objectius fonamentals de treball, com són mantenir la coordinació i la comunicació entre el partit i el grup municipal, donar continuïtat a la tasca iniciada en els darrers anys, ser més presents que mai a la vida pública de Roses i créixer i augmentar de militants per poder fer cada vegada els valors republicans més forts a la nostra ciutat».

Fany Poza ha acabat el seu discurs agraint a la militància el seu suport i expressant que «tenint al meu costat un equip tan bo com el que tinc, sé que podré fer molt bona feina, i que us sentireu orgullosos de tots nosaltres».

A Fany Poza i Gerard Teixidó l'acompanyaran Mar León com a Secretària d'Organització; Xavi Coll, Secretari de Política Municipal i Finances; Mireia Sánchez, Secretària de la Dona; Xavi Gorro, Secretari d'Imatge i Comunicació;

Joan Plana, portaveu del grup municipal; Juan Hornos, Esther Bonaterra, Èric Ibáñez i Verónica Medina, com a vocals.