25 de novembre de 2019
25.11.2019
Palau-Saverdera

ERC Alt Empordà commemora el dia Internacional contra la violència envers les dones

Durant l'acte, les republicanes han llegit un manifest de denúncia

25.11.2019 | 14:48
Les republicanes s'han reunit a Palau-Saverdera
La Federació Comarcal d'ERC Alt Empordà ha reunit a Palau-saverdera una representaci de militants i càrrecs electes de la comarca per llegir el manifest en commemoració del 25 de Novembre, Dia internacional contra la violència envers les dones.
El manifest, llegit per l'alcaldessa de Palau-saverdera Isabel Cortada, l'alcaldessa d'Ordis Anna Torrentà, la portaveu republicana al Consell Comarcal, Etna Estrems i la secretària comarcal de la dona, Verònica Medina vol denunciar la violència que pateixen les dones i que es manifesta de moltes maneres com una conseqüència, i un instrument alhora, de la desigualtat entre homes i dones, i de les relacions de dominació que existeixen.
 
Així doncs segons les republicanes «La violència masclista inclou la violència sexual, la violència econòmica, la violència simbòlica i totes aquelles situacions de discriminació patides per les dones pel simple fet de ser-ho. I que no diferencia entre edats, classes socials, procedències o altres estructures socials».
 
La presidenta comarcal Agnès Fàbregas ha tancat la lectura del manifest explicant que «L'única manera d'assolir els nostres objectius feministes és implicant-nos, transformant- nos en agents transformadors, des de la ciutadania fins a les institucions públiques, per garantir els drets de les dones i la denúncia de les violències masclistes».
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent