Aquesta setmana s’han realitzat a Roses tasques de revisió i manteniment de les diferents instal·lacions i elements dels Parcs de Salut amb què compta la població. Els treballs, realitzats per Rosesnet, han consistit en la reparació i condicionament d’aparells que es trobaven malmesos pel pas del temps i les condicions meteorològiques. Al Parc de Salut del passeig Marítim, a més, l’Ajuntament ha adquirit dos nous aparells, que ja han estat instal·lats.

Els dos parcs de salut de Roses estan situats a la carretera del mas Oliva -al costat de la residència Nova Vida-, al passeig Marítim -davant de l’Hotel Marítim- i a la plaça del Rei. Dirigits a adults i gent gran, cada parc compta amb un conjunt d’aparells dissenyats per realitzar exercici físic, tot garantint la seguretat, l’accessibilitat i la idoneïtat dels elements i dels exercicis que s’hi realitzen, així com un treball homogeni de tot el cos.

El Departament de Sanitat de l’Ajuntament preveu realitzar la propera primavera noves sessions d’activitat física dirigides, en les quals professionals especialitzats informaran i faran recomanacions sobre l’ús de cada aparell per tal que els usuaris realitzin correctament els exercicis, a més de transmetre’ls hàbits de vida saludables.