20 de novembre de 2019
20.11.2019
Roses

Roses a Peu proposa un recorregut panoràmic amb vistes a la Badia de Roses

L'activitat està programada pel 30 de novembre

20.11.2019 | 10:15
Una imatge de la badia de Roses

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses ha posat en marxa la segona edició de l'activitat de senderisme Roses a Peu, que ofereix la possibilitat de conèixer l'entorn natural i patrimonial de la vila de mans de guies oficials del Parc Natural del Cap de Creus. El programa es va iniciar el passat 19 d'octubre amb un recorregut pel camí de ronda fins a Cala Montjoi i inclou, fins al mes de març, un total de sis visites.

L'inici del recorregut del proper dia 30 tindrà lloc a les 9 hores des del Pavelló Poliesportiu Municipal, punt on també finalitzarà l'activitat. La durada aproximada prevista de tot l'itinerari (de dificultat moderada-alta) és de 5h 30 minuts, anirà acompanyat d'un guia del Parc Natural del Cap de Creus i transcorrerà a través de camins de la Vinyassa fins al Mas Palou, Coll de Sant Genís, Castell de Bufalaranya i arribada a la Bassa d'en Ponach (Sorrals), per iniciar després el camí de tornada fins al pavelló.

Turisme de Roses repeteix experiència després de l'èxit de participació assolit el passat any amb aquesta proposta de senderisme, que permet descobrir el territori tot gaudint d'increïbles vistes. La resta de la programació es completarà amb les següents visites: camins d'antuvi fins al punt més alt del Mas Fumats (14 de desembre), ruta megalítica i entre vinyes (18 de gener), de Llop a Norfeu (15 de febrer) i l'excursió entre Cadaqués i Montjoi titulada de Dalí a El Bulli (28 de març).

La durada dels recorreguts oscil·la entre les 4 i les 5.30 h i tenen diferents graus de dificultat. Les activitats són gratuïtes i només cal que els participants presentin, el dia de la sortida, el comprovant d'inscripció realitzat, dur calçat còmode, bastons i aigua.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent