L'Associació Albert Sidrach serà l'amfitriona d'una gala benèfica en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu i, en concret, per la investigació del Sarcoma d'Ewing, càncer infantil. El sopar de la gala se celebrarà el proper dissabte 30 de novembre al nou complexe de l'emblemàtic edifici del Castell de Peralada, que serà testimoni d'aquest esdeveniment solidari en benefici de la recaptació de fons per la investigació d'aquesta malaltia a les comarques gironines.

L'acte ha suposat tot un èxit, en especial considerant que es tracta d'una associació nascuda aquest 2019. Comptarà no només amb l'aparició de diverses autoritats, sinó també amb 600 persones que, un mes posterior a fer-se pública la gala, ja havien exhaurit totes les entrades.

Tant és així, que actualment es compta amb una llista d'espera per a aquells que s'hi vulguin inscriure i poder assistir en cas que hi hagi alguna cancel·lació d'últim moment. La Gala, presentada per Elisabet Carnicé, comptarà amb el parlament de diferents autoritats, així com de Laura Díaz, presidenta de l'associació, i d'un especialista de l'Hospital Sant Joan de Déu. A més, oferirà un espectacle a través de diversos artistes, amb objectiu de fer al públic partícep d'aquest gran esdeveniment.

La voluntat de la família i els amics de l'Albert és immortalitzar el seu record, homenatjar el seu sentit de vida i lluita a través d'actes i esdeveniments de caràcter benèfic celebrats anualment, els quals culminaran dins el calendari amb aquesta gran gala. Gràcies al suport i col·laboració de diferents empreses de tota Catalunya i de particulars, l'Associació Albert Sidrach juntament amb l'Hospital Sant Joan de Déu, podran seguir ajudant a investigar la malaltia del Sarcoma d'Ewing, així com difondre la seva naturalesa i apropar el coneixement a la societat.

Sobre l'Associació Albert Sidrach

Ha estat creada per part de familiars i amics d'Albert Sidrach, jove que ens va deixar mentre lluitava contra el Sarcoma d'Ewing. Quan es van trobar en aquesa situació, van descobrir que actualment no existeixen tractaments prou eficaços en tots els casos de Sarcoma d'Ewing, ja que es considera una malaltia minoritària i, com a tal, no gaudeix de la mateixa prioritat que les malalties amb una prevalença més elevada.

En trobar-se en aquesta situació, van decidir fer pinya i formar aquesta associació amb la finalitat de recaptar la quantitat més gran possible de fons per a la investigació del Sarcoma d'Ewing.