19 de novembre de 2019
19.11.2019
L'escala

Es planta arbrat i s'encarrega la darrera fase del parc del Camp dels Pilans de l'Escala

S'hi han posat un total de 52 tamarius perquè facin de pantalla vegetal que separi els habitatges més propers de la zona de la pista

18.11.2019 | 19:52
Es planta arbrat i s'encarrega la darrera fase del parc del Camp dels Pilans de l'Escala

L'adequació del parc de lleure del Camp dels Pilans de l'Escala entra a la darrera fase. Recentment s'ha acabat la plantació d'arbrat per separar la nova pista de Pumptrack dels habitatges i ja es disposa del projecte de les darreres actuacions pendents, que són una zona de jocs infantils i la millora de l'accés.

D'acord amb els veïns de la zona, s'han plantat un total de 52 tamarius, a part d'altres plantes arbustives, que han d'acabar fent de pantalla vegetal que separi els habitatges més propers de la zona de la pista de Pumptrack, que ha tingut un gran èxit d'ús des de la seva construcció.

De cara al mes de gener està previst que s'iniciïn els treballs per tal de fer un gran espai destinat a jocs infantils i fomentar la gimnàstica a l'aire lliure. Concretament a la zona més propera a la pineda. A més, es millorarà l'accés a aquest parc de lleure que s'ha anat configurant. Aquests treballs han d'estar acabats dins del primer semestre de l'any.

Al costat del centre cívic del barri, ja es va construir una pista multiusos, preparada per a acollir actuacions i amb un petit espai de graderia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent