La campanya «Sent la badia» o Feel the bay arriba ja a la seva quarta i última sessió amb molt bones sensacions després d'haver assolit l'èxit de participació. La campanya, aixecada a quatre bandes entre els Ajuntaments de Castelló d'Empúries, l'Escala, Sant Pere Pescador i Roses, tenia l'objectiu de promocionar la badia de Roses, que segons la Unesco és una de les més belles del món. Durant quatre caps de setmana de novembre s'organitzen activitats de mindfulness, ioga i taitxí mindfulnessa cada un dels municipis. Aquestes activitats serveixen per descobrir el paisatge natural que ens envolta, a més de connectar amb un mateix. Segons Edgar Tarrés, el dinamitzador de les activitats, «la gent surt molt contenta de les sessions i, a més, repeteixen».

Des de l'organització de l'esdeveniment expliquen que en la primera sessió es va arribar a 25 usuaris, el màxim de places ofertes. Durant la segona i la tercera sessió també es va arribar pràcticament al màxim d'inscripcions.

L'última activitat del cicle serà una classe de taitxí a la platja de Sant Martí d'Empúries, aquest dissabte, 23 de novembre, a les deu del matí. Per assistir-hi, es requereix inscripció prèvia a través de l'adreça turisme@lescala.cat.

Promoció de la badia de Roses

Els municipis de la badia de Roses tenen la ferma voluntat de promocionar-la, i per aquest motiu van inaugurar aquest any aquest cicle d'activitats, amb la voluntat que acabi sent un esdeveniment anual.

Tot i que encara és molt aviat per conèixer l'impacte que ha tingut aquesta acció promocional, els organitzadors asseguren que «ha servit perquè la gent senti a parlar d'aquesta badia».