18 de novembre de 2019
18.11.2019
Roses

Operaris de la brigada de Roses instal·len tanques desmuntables a "l'envelat"

A partir d'ara, la plaça Frederic Rahola romandrà tancada fins a principis de maig

18.11.2019 | 10:49
La plaça Frederic Rahola es coneix popularment com l'envelat.

La brigada municipal de l'Ajuntament de Roses ha iniciat els treballs de tancament de la plaça Frederic Rahola amb l'estructura coneguda per la població com "l'envelat", el qual permet resguardar de les condicions meteorològiques els diferents actes que s'hi realitzen al llarg de l'hivern (quines, balls de Carnaval, actuacions, etc). Les tasques finalitzaran a finals d'aquest mes per disposar de l'espai coincidint amb les primeres quines.

A partir d'ara, la plaça romandrà tancada fins a principis de maig, moment en què s'iniciarà el desmuntatge habitual en dues fases. En un primer moment, deixant la plaça parcialment coberta per poder acollir actes que hi tenen lloc durant aquell mes, mentre que a finals de maig es procedeix al desmuntatge total de la instal·lació, deixant la totalitat de l'espai lliure durant l'estiu.

Els treballs de muntatge i desmuntatge els porta a terme la brigada municipal, que destina 7 operaris a aquesta actuació, amb el lloguer de maquinària auxiliar necessari (principalment braços articulats o de tisora i camió de transport de material), que representen un cost anual aproximat d'uns 4.000 €.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent