Els manifestants que estaven tallant l'N-II a la Jonquera (Alt Empordà) en els dos sentits estan abandonant la protesta per sumar-se a la manifestació convocada pel Tsunami a Girona. La situació viària, però, trigarà a normalitzar-se perquè encara hi ha molts camions aparcats a la Jonquera i també cotxes aturats pel col·lapse de trànsit que s'ha generat. L'autopista AP-7 està oberta en sentit sud, però encara no en sentit nord. Els manifestants han fet talls intermitents a l'N-II després que els desallotgessin. Segons la crida que ha fet el Tsunami a xarxes, s'ha convocat una manifestació a les cinc de la tarda a Girona al costat de l'estació de l'AVE.

A tres quarts de cinc de la tarda ja s'informava que l'AP-7 també tornava a estar oberta al trànsit en ambdós sentits. Primer s'ha obert en sentit sud i posteriorment cap al nord.

Els manifestants han fet talls intermitents a l'N-II després que els desallotgessin. Segons la crida que ha fet el Tsunami a xarxes, s'ha convocat una manifestació a les cinc de la tarda a Girona al costat de l'estació de l'AVE.