El Club Nàutic l'Escala s'ha acostat aquesta última setmana als públics gironí i francès participant a la Fira de Mostres de Girona i al Salon Nautique d'Automne de Cap d'Agde. D'una banda, renova, doncs, la seva aposta per la fira multisectorial més gran de la província de Girona, celebrada entre els dies 29 d'octubre i 3 de novembre. Enguany, el Club guanyava presència a l'exposició amb un espai més gran des d'on donava a conèixer els serveis portuaris i les activitats esportives que proposa.

Destaca, en aquest sentit, el Forfait Anual 2020. Aquesta oferta permet gaudir de l’amarrador i de tots els serveis portuaris del Club amb un important descompte sobre la tarifa diària o mensual de lloguer. A més, enguany, el Club ofereix un 5% de reducció adicional si és la primera vegada que es contracta aquest Forfait si la reserva es fa abans del 30 de novembre. S'hi afegien, però els abonaments a flota i a varada, els campus d'estiu, els cursos de vela i les Rutes Guiades, així com un sorteig quàdruple.

Sorteig d'experiències

Tots els visitants a l'estand van poder participar-hi i escollir premi entre deu dies d'amarrador gratuit per a embarcació de fins a set metres, una Ruta Guiada per quatre persones amb vela lleugera, vela de creuer caiac o SUP, un bateig submarinisme per a dues persones amb Orca Diving o bé una ruta guiada d'una hora per quatre persones amb una embarcació a motor de 10 metres amb Creuers Marenostrum. Quatre propostes perfectes per venir a gaudir del port de l'Escala i el mar d'Empúries en primera persona!

Escalagde 2020

El Salon Nautique d'Automne de Cap d'Agde es va celebrar entre el 30 d'octubre i el 3 de novembre. En aquesta fira especialitzada destinada al públic del sud de França, el Club hi va participar conjuntament amb els amics de la Societé des Régates d'Agde et du Cap (SORAC). Les dues entitats van compartir estand per donar a conèixer la regata Escalagde 2020 i van ser les protagonistes de la presentació oficial de la competició.

Aquesta va tenir lloc el dijous 31 d'octubre a les 12 hores i va comptar amb les intervencions de Henri Rogues, president de la SORAC, i Narcís Carreras, president del Club Nàutic l'Escala. Tant aquest dia com la resta de fira, els assistents van poder gaudir d'una degustació d'anxoves de l'Escala maridada amb vi de la zona. La propera edició de l'Escalagde tindrà lloc entre el 21 i el 24 de maig.

París i Düsseldorf

Les properes cites del Club amb el calendari de fires i salons seran el Salon Nautique International de París, que es celebrarà de 7 al 15 de desembre i al Boot Düsseldorf del 18 al 26 de gener. En els dos casos, el Club hi participarà acompanyat de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics.