El figuerenc Bruno Pérez és un referent en qüestions de seguretat informàtica. El Teatre Municipal de Roses acollirà aquest vespre a les 20 hores la ponència titulada Smartcities. Ens vigilen? A mi? Com?. La xerrada, d'accés lliure, reflexionarà sobre la importància d’afegir capes de seguretat als nostres dispositius per tal de protegir la nostra identitat digital, o la de la nostra empresa.

El figuerenc Bruno Pérez és pèrit informàtic especialista en ciberseguretat. Va ser responsable de noves tecnologies i telecomunicacions de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries i se'l coneix per la seva participació en televisió, ràdio i premsa com a assessor. Treballa en l'àmbit de la seguretat a les xarxes socials, incidint molt especialment en els riscos que assetgen els nens i adolescents, i ha col·laborat amb centres docents en aquesta matèria.

Pérez ha estat notícia, aquesta tardor, després d'haver estat forçat a sortit del govern d'Aragó, on havia estat nomenat Director General d'Administració Electrònica i Societat de la Informació, per les seves activitats privades relacionades amb Catalunya.