03 de novembre de 2019
03.11.2019
ELECCIONS GENERALS 10-N

Roger Torrent, a Llançà: «Les eleccions van de lluitar contra la repressió ferotge de l'Estat»

La Casa de Cultura s'ha omplert per escoltar el president del Parlament, acompanyat de Jordi Martí

03.11.2019 | 15:40
Roger Torrent, parlant a la Casa de Cultura de Llançà.

La Casa del Mar de Llançà s'ha omplert aquest dissabte, 2 de novembre, amb motiu de l'acte polític d'Esquerra Republicana de Catalunya amb el senador republicà Jordi Martí Deulofeu i el president del Parlament català Roger Torrent.

El portaveu del grup municipal d'ERC a Llançà Guillem Cusí ha obert els parlaments dient: "Seguirem treballant des dels municipis per fer un país socialment més just, i democràticament més lliure".
 
El candidat al Senat Jordi Martí ha centrat l'atenció del seu discurs "en la deriva autoritària que ha agafat l'Estat Espanyol". Segons Martí, "L'Estat Espanyol s'ha convertit en el botxí d'un moviment democràtic que només vol donar veu a la gent" i ha afegit que "El 10 de novembre cal desbordar les urnes de vots independentistes contra un Estat que fa de l'exhumació del dictador, un funeral d'estat".

L'acte l'ha tancat el president del Parlament Roger Torrent explicant que les eleccions del 10 de novembre "van de democràcia i de lluitar contra la repressió ferotge de l'Estat que ens sentencia a 100 anys de presó per fer una cosa tan senzilla com donar la veu al poble". Per a Torrent, "l'única manera de superar el règim del 70 és votar República". "No som independentistes per canviar una bandera per una altra. Ho som per millorar la qualitat de vida de la gent que viu en aquest país. Només votant a partits independentistes, podrem mantenir els nostres drets fonamentals intactes", ha conclòs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent