La regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses va iniciar, a mitjan mes d'octubre, una nova edició del Taller d'Estudi. Aquesta activitat, que es realitza en horari extraescolar, ofereix als participants dues hores setmanals d'estudi gratuït fins al mes de juny.

Les sessions s'adrecen a alumnes de 3r a 6è de primària seleccionats per les escoles en funció de les seves necessitats. El total d'infants que hi participen són un grup de vuitanta, i pertanyen a les escoles Els Grecs, Montserrat Vayreda, Narcís Monturiol i Vicens Vives. D'aquests, quaranta són de cicle superior (5è i 6è), i quaranta de cicle mitjà (3r i 4t). Cada cicle es distribueix en grups de deu alumnes per facilitar l'atenció propera i personalitzada, i cada classse disposa d'un monitor i un supervisor pedagògic que coordina les activitats.

Aquest Taller d'Estudi, impulsat pel consistori, pretén afavorir l'organització, l'estudi i la planificació dels alumnes, amb l'objectiu d'afavorir l'èxit escolar, tot potenciant la igualtat d'oportunitats entre ells.