26 de octubre de 2019
26.10.2019
Figueres

Héctor Amelló repetirà com a cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Girona

El partit taronja renova la candidatura al Senat, que encapçalarà la regidora de Girona Míriam Pujola

26.10.2019 | 17:03
La candidatura de Cs, encapçalada per Héctor Amelló.

L'actual diputat al Parlament de Catalunya i portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, tornarà a encapçalar la candidatura del partit taronja per la circumscripció de Girona a les eleccions al Congrés dels Diputats que se celebraran el 10 de novembre.

Amelló, nascut a Lleida el 1977 i veí de Taravaus, és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona; llicenciat en Ciència Política i Sociologia per la Universitat Nacional d'Educació a Distància; Tècnic superior en fotografia artística per l'Escola d'Art Superior de Disseny Serra i Abella; i Màster universitari en comunicació, cultura, societat i política de la Universitat Nacional a Distància.

Afiliat a Ciutadans des del 2012, Héctor Amelló ha estat coordinador de l'agrupació de Figueres (2015-2016) i assessor del grup municipal de Ciutadans a Girona (2017), regidor i portaveu a l'Ajuntament de Figueres i conseller comarcal de l'Alt Empordà des de 2015; membre del comitè territorial de Girona en qualitat de secretari d'acció institucional des del 2017 i sotsdelegat d'acció institucional per la província de Girona des del 2016. És soci de diverses associacions cíviques i culturals, entre les que destaca els Amics del Castell de Sant Ferran i la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà.

Amelló anirà acompanyat a la llista electoral al Congrés per Arantxa Granada de Caramany -número 2 a la candidatura municipal de Palamós-; Pere Cuadros i Dilla -portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí-; Isabel Machado Rosa -regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de Roses-; Elisabeth Guillén Verdejo -regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de Figueres-; i Enrique Porcar Valiño -membre de la candidatura municipal a Sarrià de Ter-.

D'altra banda, el partit liberal a renovat la candidatura al Senat, que serà encapçalada per l'actual regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, qui actualment també és adjunta provincial de Joves de Ciutadans a Catalunya. Pujola, que actualment estudia Dret a la Universitat Oberta de Catalunya, és regidora a l'Ajuntament de Girona des del 2015 i va ser portaveu de Ciutadans al Consell Comarcal del Gironès (2016-2019).

La llista al Senat la completen l'actual portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Mª Pau García Moreno i l'actual portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, Vito Vicente García Galán.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent