25 de octubre de 2019
25.10.2019
Figueres

Les escoles figuerenques escullen els nous representats al Consell CiutadÓ d'Infants

Els alumnes de 5Ŕ i 6Ŕ de primÓria i 1r i 2n de secundÓria han escollit els seus representants durant aquesta setmana

25.10.2019 | 13:23
Es constituirÓ el proper 22 de novembre

Al llarg d'aquesta setmana, els alumnes dels diferents centres d'educació primària i secundària de Figueres han estat convocats per votar als nous representants al Consell Ciutadà d'Infants de Figures. Durant les jornades de votació, cada centre escolar ha escollit als seus representats entre els alumnes de cinquè i sisè de primària i de primer i segon curs de l'ESO. Prèviament, els candidats s'havien presentat davant dels seus companys d'aula per donar-se a conèixer i fer difusió de la seva candidatura.

El Consell Ciutadà dels Infants, constituït per primera vegada l'any 2014, té com a objectius la promoció d'hàbits democràtics i sentiments de pertinença als infants i adolescents, mitjançant un espai que esdevingui educatiu i participatiu. A més, els alumnes tindran l'oportunitat de donar a conèixer als adults el punt de vista dels infants, no només en temes estrictament infantils, sinó tots els aspectes relacionats amb la ciutat, desenvolupant així, una major sensibilitat cap a la relació entre ciutat i infant.

Un cop es coneguin els alumnes escollits, es constituirà el nou Consell Ciutadà d'Infants el pròxim 22 de novembre al Saló de Plens de l'Ajuntament de Figueres, coincidint aquella mateixa quinzena amb la celebració del Dia Internacional de la Infància (20 de novembre) i el Dia Internacional de les Ciutats Educadores (30 de novembre).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent