El CEIP Carme Guash de Figueres, des de fa catorze anys en barracons, pateix una vegada més els efectes de la pluja a les instal·lacions.

El pati està impracticable i els alumnes s'han de desplaçar entre aules per passadissos on cau aigua a raig. Tot i això, el centre de moment no ha suspès les classes.

El director de l'escola, Albert Oliveres, ha explicat que "les classes les fem amb normalitat amb dificultats a l'entrada i el pati està impracticable". A les aules, a excepció d'alguna finestra, no entra l'aigua però "el problema és que fem molts projectes, es barregen per cicles i quan han de sortir del mòdul, està tot ple de basses" i l'aigua cau pels porxos.

Des de l'AMPA, la presidenta, Gemma Comas, destaca també aquest problema i lamenta que "passa cada vegada que plou".

Hi ha dificultats per recollir els nens per la gran quantitat d'aigua que cau dels porxos. "Ahir que plovia era un caos, anaves a buscar els nesn i a sota els porxos queia aigua a tot arreu".

El que més lamenten, però, és que els nens, sobretot els més petits, hagin de moure's entre aules amb aigua caient pels passadissos.

El CEIP Carme Guash porta catorze anys en barracons esperant que es construeixi un edifici que acabi amb els inconvenients dels barracons. Després de descartar el projecte de construir el centre a l'antiga presó de Figueres ara s'espera que s'aixequi en un terreny proper a l'escola.